П'ятниця, 06 березень 2009 Наталія Яцик

Благодійна акція "Відкрите серце"

Відкрите серцеЗ настанням Великого Посту наш Благодійний Фонд «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії» розпочинає ще одну велику Благодійну Акцію під назвою «Відкрите серце». Кошти отримані впродовж цієї акції ми направимо для потребуючих людей, що звертаються до нас із проханнями про допомогу.
Протягом кожного року до нас звертається багато осіб із проханням надати їм матеріальну чи фінансову допомогу. Це різні категорії соціально-незахищених громадян – одинокі літні люди, важкохворі, багатодітні сім’ї, люди, що за певних обставин опинилися у скрутному становищі. До нас звертаються потребуючі із найрізноманітнішими проханнями: допомога у придбанні ліків, проведення обстеження, оперативних втручань, забезпечення продуктами харчування, ортопедичні засоби, речі першої необхідності, тощо.

Допомогти таким людям ви можете склавши свої пожертви у спеціальні скарбнички із логотипом нашого «Карітасу», що будуть розставлені магазинах, банках, аптеках та інших закладах нашого регіону, а також безпосередньо у самому «Карітасі» чи на розрахунковий рахунок фонду, з поміткою: благодійна пожертва.

Схожа акція проводилась і минулого року. Дякуємо всім хто спричинився до неї і допоміг потребуючим людям. І цього річ потребуючі люди надіються на вашу допомогу та підтримку, сподіваються, що ми не забудемо тих, кому зараз найважче.