Понеділок, 27 квітень 2009 Наталія Яцик

Піша проща від Дрогобича до Самбора для неповносправних осіб

«Благослови Господи путь, що по ній піду!», - кілька років поспіль з таким девізом Карітас організовує піші прощі, метою яких є найперше – просити прощення у Бога і у ближніх, вчитись серцем прощати, молитись за тих що в потребі.

До нашого фонду завжди приходять люди в потребі і потреби найрізноманітніші. Але найбільша потреба людини бути здоровим, вправним, рости як всі, бути як всі.

29-31 травня 2009 р. фондом організовується піша проща неповносправних осіб до Самбірської Богородиці, до чудотворної ікони Богородиці, до якої багато років йдуть люди змучені хворобами, житейськими проблемами, щоб благати в Неї оздоровлення, милості, заступництва.

Проща – це не лише піша хода в молитві до святого місця. Це жертва Богові, це ближче пізнання Бога через можливість молитви та спілкування з однодумцями, адже в дорозі ти не один, поруч ідуть люди, які такі ж як Ти. Тому дійшовши до святого місця – Ти стаєш ближчим до Бога, знаходиш добрих друзів, відновляєшся духовно і поповнюєш свої фізичні сили, а основне – Ти повертаєшся додому зовсім іншою, кращою людиною!

До участі у прощі запрошуються всі бажаючі, і насамперед, люди з особливими потребами, сім’ї що виховують неповносправних дітей, молодь, волонтери для організаційної підтримки.
В програмі: молитви, катехиза, свідчення, цікаві зустрічі та розмови, концертні виступи. Детальна програма прощі тут.

Проща буде забезпечена медичною опікою та необхідним транспортом.

Розпочнеться 29 травня о 7:30 год. Святою Літургією у центрі Душпастирства молоді (вул. Шевченка,29/1)
Вихід від БФ «Карітас» о 9:00 год.
При собі необхідно мати: вервицю, молитовник, дощовик, зручне взуття.
Пожертва від учасника – 10 гривень.
Бажаючих взяти участь просимо зголошуватись за адресою:
БФ «Карітас» м. Дрогобич,
вул. Чорновола,4