Понеділок, 16 березень 2009 Наталія Яцик

Консультативний Центр з протидії торгівлі людьми Благодійного Фонду «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії» відновлює свою роботу

Ви або Ваші близькі повернулись із закордону, де вас обманули? Використали Вашу працю та не заплатили Вам платні? Вас примушували жити чи працювати у нелюдських умовах? Не дозволяли виходити на вулицю? Ізолювали Вас? Ви втратили своє здоров’я через важкі умови праці та проживання закордоном? Можливо Ви постраждали від насильства чи шантажу? У цих та інших випадках звертайтесь до нашого Консультативного Центру. Тут Вас завжди охоче вислухають та підтримають, нададуть матеріальну допомогу, скерування на обстеження чи лікування, юридичні консультації, а також допоможуть в перекваліфікації та навчанні.

Ви збираєтесь за кордон? Хочете там працювати? Навчатись? Або ж просто побачити іншу країну? Обов’язково завітайте у наш Центр. Тут Вам розкажуть усю необхідну інформацію про країну куди Ви прямуєте: інформацію про українські консульські установи, екстрені служби, організації де можна отримати допомогу, законодавство, тощо. Вам розкажуть про те, як вберегти себе від шахраїв та не стати жертвою злочину, а також як можна легально працевлаштуватись за кордоном.

Якщо хтось із Ваших близьких зник безвісти за кордоном, не дає звістки про себе уже протягом довгого часу у нашому Центрі допоможуть Вам у його розшуку.

Для усіх бажаючих ми можемо провести вишколи та семінари на тематику протидії торгівлі людьми.
Наші консультації надаємо також телефоном.
Чекаємо на Вас:
тел. (244) 2 24 58
каб. 8
вул. Чорновола, 4
м. Дрогобич
Благодійний Фонд «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії»
Наталія Голинська