Четвер, 08 червень 2017 Нижник Юрій

Спільнота "Наша Хата" для безпритульних приймала друзів із Австрії.

Партнерами організації є спільнота Emmaus - Innsbruck, які нещодавно інтенсивно працювали над облаштуванням столярної майстерні. Тиждень пройшов дуже швидко та активно. Впродовж дня всі старались сумлінно виконувати нелегку будівельну роботу, а ввечері всі гуртом сиділи біля ватри. Для гостей було запрошено бандуристку, так спільнота старалась ознайомити гостей з українською культурою.
До групи Еммаус приєдналися волонтери із Австрії. Пан Крістіан Шеннер, наш давній знайомий та волонтер зібрав групу своїх колег-однодумців, для того, щоб допомагати розбудовувати "Нашу Хату".

Всі волонтери приїжджають в Дрогобич, жертвують свій час, літню відпустку, організовують самостійно доїзд та трудяться разом на будівництві.
Отець Ігор Козанкевич,директор БФ"Карітас", щиро дякував волонтерам за таку підтримку та самовіддачу!
Приємним подарунком для волонтерів стали грамоти від Владики Григорія (Комара), єпископа - помічника Самбірсько - Дрогобицького.
Нагадуємо, що волонтером бути легко, круто, корисно та весело!
Прийди до нас та стань нашим волонтером!