Вівторок, 20 червень 2017 Нижник Юрій

Ветерани АТО у Благодійному Фонді «Карітас СДЄ УГКЦ» обговорювали плани на майбутнє.

Нещодавно у Карітасі була організована зустріч з ветеранами АТО, з метою обговорення нагальних проблем та планів на майбутнє. Запрошений експерт з Дрогобицького «Бюро правової допомоги», юрист, п. Петро Габрівський, відповідав на усі запитання, що цікавили учасників зустрічі та надав дуже багато оновленої інформації, щодо змін у Законодавстві України по відношенню до учасників АТО.
Основні питання, які розглядались на зустрічі стосувались пільг для учасників бойових дій та інвалідів війни, взяття на облік осіб, що потребують поліпшення житлових умов, можливості будівництва багатоквартирних будинків на виділеній земельній ділянці, а також перепон, що виникають при зверненні до різноманітних державних органів, усі питання розглядались увідповідно до чинного законодавства України. Окрім цього учасники зустрічі обмінялись між собою уже здобутим досвідом, а також задекларували бажання спільно з Благодійним Фондом «Карітас СДЄ УГКЦ» шукати можливостей та інвесторів для будівництва багатоквартирного будинку на земельних ділянках, які їм виділені. Зі свого боку директор Благодійного Фонду «Карітас СДЄ УГКЦ» о. Ігор Козанкевич наголошував на необхідності єднання задля досягнення спільних потреб та будування нової чесної України, та гарантував підтримку Благодійного Фонду «Карітас СДЄ УГКЦ» в усіх добрих починаннях ветеранів АТО.
Друзі, запрошуємо на ще одну зустріч ветеранів АТО аби отримати безплатне юридичне консультування експерта.
23.06 П'ятниця 17:00 БФ "Карітас".