Субота, 29 липень 2017 Нижник Юрій

30липня – Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми!

30липня – Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми!Щороку, починаючи з 2014 року, 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

Торгівля людьми є надзвичайно глобальною та прибутковою злочинною індустрією в світі. За рівнем доходів вона поступається лише продажам наркотиків та зброї.
За період з 1991 року по 2016 рік в Україні за даними Міжнародної організації з міграції від торгівлі людьми постраждало понад 160 000 українців.
В БФ "Карітас СДЄ" відбулася вулична акція,координатор консультативного центру – Галина Космін разом з волонтерами прийняла участь розповсюджували листівки, буклети та промопродукцію( браслети). Також надавали консультації мешканцям міста.
Крім цього, в понеділок 31 липня буде оцінювання конкурсу малюнків, кращі роботи будуть використані для виготовлення інформаційної продукції.
Ця подія проводилася спільно за підтримки обласної, міської та районної ради.
Дякуєм всім за участь!