П'ятниця, 04 серпень 2017 Нижник Юрій

Іноземні іконописці у БФ "Карітас"

До БФ"Карітас СДЄ УГКЦ" завітали художники із Szkoła Malowania Ikon imieniem św. Józefa w Wadowicach, prowadzona przez Barbare i Krzsztofa Cudo.
Художники із різних куточків Польщі приїхали до нас жертвуючи своєю відпусткою(!!!), аби на волонтерських умовах написати іконостас для храму священномученика Омеляна Ковча.
Група складається із 9 осіб, на чолі школи подружжя Кшиштофа і Барбари , які керують і самі пишуть ікони зараз у нас.
Школа,якою керує подружжя, має 11 років, навчання відбувається у ній двічі на рік, вік студентів від найменшого до 83 років (це найстарша учениця школи). Кожного року, влітку, школа волонтерить по різних благодійних осередках служачи написанням ікон. Цього разу керівники та учні завітали саме до нас, ми дуже радіємо з цього приводу.
Директор "Карітасу", о.Ігор Козанкевич кілька раз проводив реколекції для учасників цієї школи і так відбулось знайомство з цими прекрасними людьми.
Щиро дякуємо за вашу жертовність, час, і любов , яку ви владаєте у добру справу!
Нехай Господь винагородить вас за цю непросту роботу!
Нагадаємо, друзі, що помилуватись цією красою ви будете мати можливість 10 вересня, на Храмовому празнику!
Стежте за нашими дописами!