Середа, 18 жовтень 2017 Нижник Юрій

Подорожуй безпечно!

Сьогодні відбулася одноденна інформаційно-просвітницька акція «Подорожуй безпечно!» присвячена Європейському Дню з протидії торгівлі людьми. День започаткований Європарламентом у 2007 році. Торгівля людьми – це злочин, жертвами якого можуть стати чоловіки, жінки і діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. Нині у світі понад 21 мільйон людей є жертвами примусової праці. Чоловіки, жінки і діти потрапляють до рук торговців людьми, як у власних країнах, так і за кордоном. При цьому страждають усі країни – і країна походження, транзиту, і країна призначення
Благодійний Фонд «Карітас», а саме, координатор проекту по протидії торгівлі людьми Галина Космін та національний координатор Карітасу України - Наталія Голинська з волонтерами прийняли участь в акції,яка була проведена у зоні сервісного обслуговування перед пунктом пропуску «Шегині». Подорожуючі отримали інформаційні буклети,листівки,браслети. Також отримали відповідь на питання щодо безпечної подорожі.
Акція була проведена за підтримки та у партнерстві Львівсьої обласної державної адміністрації, Державної Прикордонної Служби України та Центру "Жіночі перспективи".