Четвер, 15 березень 2018 Нижник Юрій

Великдень для кожного

Безпритульність – це велика соціальна проблема нашої країни. Декілька років тому наша організація заснувала притулок для безхатченків, щоб повертати до життя тих людей, які готові за себе боротися. Також, щороку ми організовуємо спільне святкування Різдва та Великодня для безпритульних та потребуючих людей нашого міста, щоб нагадати їм про інше, краще життя, на яке вони заслуговують.

На цьогорічний Великодній сніданок ми очікуємо близько 120 людей і просимо Вас допомогти нам у придбанні продуктів харчування для накриття святкового столу та формування продуктових наборів.
БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» та Спільнота взаємодопомоги «Наша хата» організовують вже 8 Великодній Сніданок для безпритульних, самотніх та малозабезпечених мешканців нашого міста та регіону. На перший такий Сніданок до нас прийшло понад 20 людей, а минулого року ми прийняли майже 120 осіб.

До організації Сніданку долучаються також працівники та волонтери нашої організації, які на Великдень залишають свої сім’ї на кілька годин, щоб послужити людям, що потребують уваги. Ми дуже радіємо, що число наших волонтерів росте разом з числом людей, які приходять на Великодній Сніданок. Проте, окрім служіння організація Сніданку потребує ще фінансових затрат. Найбільше витрат іде на закупівлю харчів для накриття святкового столу та формування продуктових наборів, які отримують усі присутні.

Ми звертаємось до Вас з проханням стати частиною Великоднього дива та долучитись до збору коштів на придбання продуктів харчування для Великоднього сніданку, який відбудеться 8 квітня в місті Дрогобич для 120 безпритульних та малозабезпечених осіб.