Четвер, 19 липень 2018 Нижник Юрій

Літня школа іконопису у Лаврові

31 липня 2018 року у монастирі св. Онуфрія в с. Лаврів Старосамбірського району розпочнеться літня школа іконопису.
У програмі - знайомство молоді з українською іконою: техніка, іконографія та символи, практичні навики іконопису, а також навчання роботи в команді, комунікації та лідерства.
У форматі екскурсій відбудеться знайомство з етнографією краю та місцевими пам’ятками сакрального і духовного значення. А ще відпочинкова та розважальна програма, духовне збагачення та відновлення!

Учасники: діти, віком 12 – 16 років, з різних районів Львівщини та дітей зі Сходу.

Дата: 31.07 – 10.08.2018 р.Б

Локація: монастир св. Онуфрія в с. Лаврів, Львів, Трускавець, Дрогобич.

Команда організаторів (волонтери): брати василіани, Катерина Сурма, Наталя Низовська, Евеліна Шишкіна, Максим Гончарук (гопак), Аліна і Аня (танці), Сніжана Креховецька (тренінг волонтерство), Маряна Низькогус і Таня Гретченко (психологія), Михайло (футбол), о. Віталій Лесняк (реколекції), Ірина Гнідик (пленер), вихователі з Краматроська та інші.

Контактна особа: Катерина Сурма, астстент центру підтримки сім’ї; (067) 110 40 69; e-mail: katerynasurma2020@gmail.com

Організатором Літньої школи іконопису є БФ “Карітас СДЄ УГКЦ” за підтримки Департаменту внутрішньої та інформаційної політики, Департаменту соціального захисту населення Львівської області, Департаменту з питань культури, національностей та релігій, Львівська обласна державна адміністрація