Середа, 24 жовтень 2018 Нижник Юрій

Семінар на тему: “Створення локальної програми”.

З 22 по 24 жовтня, в реабілітацйному центрі “Назарет” проходив триденний семінар “Створення локальної програми” для представників районних та міських ЦСССДМ, служб у справах дітей області, представників охорони здоров’я, поліції, освіти Дрогобиччини, відповідальних за профілактику алкоголізму та наркоманії серед дітей та молоді в районах та містах області, та громадських організацій.

Семінар організовано Львівським обласним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в співпраці з БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» за підтримки Крайового бюро протидії наркоманії Республіки Польща та за участю фахівців Лабораторії досліджень та соціальних ініціатив, Варшава; Психолого-педагогічної порадні, Здорової школи асоціації, Стараховіце; Позитивного фонду профілактики, Вроцлав.

На семінарі розглядали питання формування дієвих заходів з протидії наркоманії та алкоголізму в районах та містах області, підготовки та реалізації місцевих програм, міжвідомчої взаємодії та досвіду в цій царині на прикладі Республіки Польща.

В роботі семінару взяли участь заступник директора Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юрій Микитка та начальник відділу організаційно-правової роботи ЛОЦСССДМ Оксана Скречко, директор БФ “Карітас СДЄ” о. Ігор Козанкевич та керівник програми ЗРЦ "Назарет" Тарас Потурай, а також працівники центру підтримки сім'ї та "Назарету".