Понеділок, 11 березень 2019 Нижник Юрій

Волонтери та учасники Клубу «Біблійні читання» відвідали музей народної архітектури та побуту у Львові, Шевченківський гай!

Минулого тижня волонтери та учасники Клубу «Біблійні читання» відвідали музей народної архітектури та побуту у Львові, Шевченківський гай. Музей під відкритим небом, так ми про нього чули. І справді це величезний парк в якому розміщено житлові будинки «хати», школи, церкви та інша архітектура і побут людей, які жили на Західній Україні в 20, 19 та 18 століттях.

Це викликало у літніх людей багато дитячих та юнацьких спогадів наповнених радісними, а подекуди важкими хвилинами.

Молоді волонтери отримали ще один привід для поваги і захоплення людьми, які були щасливими не залежно від умов і рівня життя цього часу.
Ця поїздка об'єднала вікові покоління під лозунгом: «Без пам`яті про минуле у нас немає майбутнього».

Проект діє за сприяння Програми «МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ: ДІАЛОГ» ініційованої німецьким фондом «ПАМ'ЯТЬ, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ І МАЙБУТНЄ».