Четвер, 21 квітень 2011 Наталія Яцик

Молодь з Центру «Дивовижні долоні» дякують донорам

Напередодні світлих Великодніх свят хочемо подякувати всім донорам, які надавали нашій організації БФ «Карітас СДЄ» спонсорську фінансову допомогу цього року. Зокрема ВБФ "Крона" допоміг оплатити комунальні послуги для продовження діяльності Центру «Дивовижні долоні» для дітей та молоді з особливими потребами, які значно зросли останнім часом. Завдяки цій організації навіть у холодну пору Центр продовжував свою діяльність для неповносправних, вони були забезпечені хорошими умовами в теплому, освітленому приміщенні, денним доглядом і попри це мали змогу займатися цікавими справами і творчістю.

Від імені усіх працівників та потребуючих БФ «Карітас СДЄ» висловлюємо щиру подяку і вітаємо із святом Воскресіння Христового:

Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов.

Христос Воскрес!