Щодня до Благодійного Фонду «Карітас СДЄ УГКЦ» приходять десятки людей, які потребують допомоги. Крім емоційної, духовної підтримки, просто поради чи доброго слова, ці люди дуже часто потребують матеріальної та гуманітарної допомоги. І Карітас радо допомагає. Вже традиційно щотижня, а саме кожного вівторка, а деколи – і двічі в тиждень, працівники та волонтери Фонду роздають гуманітарну допомогу усім потребуючим, які звертаються до нас. Тут і ортопедичні засоби, милиці, інвалідні візки, ходунки, одяг, продукти харчування та багато інших необхідних речей.

Уся ця допомога стає можливою завдяки чуйності та доброті людей, які добровільно жертвують речі для допомоги малозабезпеченим людям.

Якщо Ви маєте таку можливість і хочете допомогти потребуючим, пожертвувавши одяг чи продукти харчування, звертайтеся у Благодійний фонд «Карітас СДЄ УГКЦ» за адресою: м. Дрогобич, вул.. Чорновола, 4, тел. 2-24-58.