о. Ігор Козанкевич – директор Благодійного Фонду «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ», голова соціальної комісії Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ. Здобув ступінь магістра богослов’я та ліценціат у Католицькому Університеті в Любліні (Польща). Одружений, виховує двох дітей. Любить спілкуватись із цікавими людьми, подорожувати та ходити в гори.

Наталія Голинська – адміністративний директор. Закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет ім. І. Франка (факультет англійської мови, російської мови та літератури). Заміжня, мати двох дітей. Цікавиться кінематографом, літературою, подорожами та знайомством із новими людьми.

о. Ігор Швед- адміністративний директор ЗРЦ "Назарет". Закінчив Дрогобицьку духовну семінарію, пізніше Лінгвістично-Катехетичний Інститут у Гамінгу (Австрія). Одружений, має трьох дітей. Цікавиться історією, соціальною педагогікою та захоплюється бджільництвом.

бр. Артур Деска - заступник директора, керівник Центру Волонтаріату при Благодійному Фонді «Карітас СДЄ УГКЦ». Захоплюється українською історією і культурою. “Батько” і наставник багатьох волонтерів, намагається виховувати в них молодих людей нового покоління. Філософ, історик, поет, суспільний діяч.

Олександра Козанкевич – доктор психологічних наук, керівник програми «Назарет», керівник Школи сімейного консультанта. Закінчила Університет ім. Марії Склодовської-Кюрі (магістр української філології) в м. Люблін (Польща) та Люблінський Католицький Університет, магістр психології, після того там же зробила докторат. На даний момент навчається в Інституті Психології Здоров'я у Варшаві і є спеціалістом з терапії узалежнень і співузалежнень. Заміжня, виховує двох дітей. Цікавиться архітектурою, мандрівками по горах, городництвом, дописує до різних газет та журналів.

Віра Савчин – головний бухгалтер. Закінчила Львівський торгівельно-економічний коледж, де здобула освіту бухгалтера. Захоплюється художньою літературою та переглядом цікавих кінофільмів у вільний час. Дбайлива мати та бабуся.

Богдан Стецьків - заступник директора з питань будівництва та ремонтно-будівельних робіт. Закінчив Львівський політехнічний інститут, факультет "Промислове та цивільне будівництво". Займається вирощуванням помідорів у теплицях у вільний час. Одружений, має двох дітей та внучку.

Людмила Смолень – координатор центру для молоді з вадами розумового розвитку «Дивовижні долоні». Одружена, турботлива мати двох дітей та любляча бабуся трьох онуків. Захоплюється мистецтвом, творчістю, особливо вишивкою.

Галина Яджак – керівник проектного відділу,   координатор проекту «Соціальна та психологічна допомога дітям та молоді з проблемами та труднощами у навчанні та соціалізації». Навчалася на факультеті романо-германської філології Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, здобула ступінь магістра. Любить подорожувати та власноруч виготовляти елементи інтер’єру. Заміжня, виховує сина.

Галина Танчук - завгосп ЗРЦ "Назарет".

Ярослав Кутюк - консультант ЗРЦ "Назарет"

Тарас Потурай - консультант ЗРЦ "Назарет"

Василь Голод - голова спільноти "Наша Хата" для безпритульних.

Богдан Вітушинський - трудотерапевт спільноти "Наша Хата" для безпритульних.