о. Ігор Козанкевич – директор Благодійного Фонду «Карітас Самбірсько Дрогобицької Єпархії УГКЦ», голова соціальної комісії Самбірсько-Дрогобицької
Єпархії УГКЦ. Здобув ступінь магістра богослов’я та ліценціат у Католицькому Університеті в Любліні (Польща). Одружений, виховує трьох дітей. Любить спілкуватись із цікавими людьми, подорожувати та ходити в гори.

Наталія Голинська – адміністративний   директор. Закінчила Дрогобицький  державний педагогічний університет ім. І.   Франка (факультет англійської мови,  російської мови та літератури). Заміжня,   мати   двох дітей. Цікавиться  кінематографом,   літературою, подорожами   та знайомством із   новими людьми.

бр. Артур Деска - заступник директора, керівник Центру Волонтаріату при Благодійному Фонді «Карітас СДЄ УГКЦ». Захоплюється українською історією і культурою. “Батько” і наставник багатьох волонтерів, намагається виховувати в них молодих людей нового покоління. Філософ, історик, поет, суспільний діяч.

Олександра Козанкевич – доктор психологічних наук, керівник програми «Назарет», керівник Школи сімейного консультанта. Закінчила Університет ім. Марії Склодовської-Кюрі (магістр української філології) в м. Люблін (Польща) та Люблінський Католицький Університет, магістр психології, після того там же зробила докторат. На даний момент навчається в Інституті Психології Здоров'я у Варшаві і є спеціалістом з терапії узалежнень і співузалежнень. Заміжня, виховує двох дітей. Цікавиться архітектурою, мандрівками, городництвом.

Віра Савчин – головний бухгалтер. Закінчила Львівський торгівельно-економічний коледж, де здобула освіту бухгалтера. Захоплюється художньою літературою та переглядом цікавих кінофільмів у вільний час. Дбайлива мати та бабуся.

Богдан Стецьків - радник директора з питань будівництва, ремонто-будівельних робіт та експлуатації об'єктів БФ "Карітас СДЄ УГКЦ". Закінчив Львівський політехнічний інститут, факультет "Промислове та цивільне будівницвто". Займається вирощуванням помідорів у теплицях у вільний час. Одружений, батько двох дорослих дітей, має трьох чудових внучок.

Людмила Смолень – координатор центру для молоді з вадами розумового розвитку «Дивовижні долоні». Одружена, турботлива мати двох дітей та любляча бабуся трьох онуків. Захоплюється мистецтвом, творчістю, особливо вишивкою.

Галина Яджак – керівник проектного відділу,   координатор проекту «Соціальна та психологічна допомога дітям та молоді з проблемами та труднощами у навчанні та соціалізації». Навчалася на факультеті романо-германської філології Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, здобула ступінь магістра. Любить подорожувати та власноруч виготовляти елементи інтер’єру. Заміжня, виховує сина.

Василь Голод - соціальний працівник спільноти взаємодопомоги "Наша Хата". Закінчив Львівський будівельний технікум та дяківський факультет катехичного інституту. Одружений та виховує четверо діточок. Любить музику, спорт та подорожувати